Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Nou!

Experimentează Delta Dunarii într-una din noile 10 căsuțe de tip bungalouw și
rezervă-ți confortul unui sejur unic și sigur la un preț atractiv.
Pachete complete începând cu 30 Martie 2024.

Anul acesta se poarta … CONFORTUL ! Si pentru ca vrem sa va creem intru-totul amintiri cu adevarat deosebite intr-o ambianta relaxanta, dar in acelasi timp ferita de aglomeratie , confortul si bunul gust si-au dat mana in noul nostru proiect de suflet din inima naturii:

10 casute de tip BUNGALOW, individuale, complet mobilate si echipate modern, fiecare avand grup sanitar propriu si o vedere spectaculoasa catre canalul Lacului OBRETIN, terasa deasupra apei si debarcader.

Fiecare casuta a fost gandita indeaproape pentru un plus de intimitate si poate gazdui atat cupluri, cat si familii ( cu pana la 3 copii) , fiind dotata cu pat dublu matrimonial in componenta caruia intra inca 2 paturi extensibile, canapea extensibila , aer conditionat, frigider, televizor si bine-inteles Wi-Fi.

De ce suntem diferiti? Pentru ca natura a fost atat de generoasa cu noi incat am devenit una cu ea. Aici, in batranul lac Obretin intins pe 2300 hectare, producem numai peste ecologic nefurajat, crescut in apa nepoluata pe care il destinam exclusiv tuturor celor care ne calca pragul si vor sa isi incante papilele gustative.

Restaurantul din lemn si acoperit cu stuf este construit pe piloni deasupra apei si ofera de o vedere panoramica superba la bratul Dunarii Vechi. Locatia sa este separata de vecinatatea pensiunii si a casutelor si asigura un plus de liniste turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

CE ESTE INCLUS?

SEJUR 4 ZILE/3 NOPTI :

 • 3 nopti de cazare in bungalow in conditii de inalte standarde calitative
 • transferul excursie cu barca TULCEA- OBRETIN si retur
 • 1 excursie pe lacul propriu
 • 5 excursii in Delta Dunarii in principalele puncte de atractie turistica incluzand lacurile din N-V , Padurea Letea, orasul Sulina, gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra si Manastirea Stipoc
 • inchirierea masinii de tip Safari pentru vizitarea Rezervatiei Letea
 • toate mesele(doua feluri principale pescaresti si desert) cu exceptia pranzului in care se viziteaza orasul Sulina
 • 0.5 l apa plata/ minerala/ persoana si 50 ml palinca sau 1 pahar de vin 300 ml la fiecare masa de pranz si cina
 • serviciile ghidului turistic

SEJUR 5 ZILE/ 4 NOPTI :

 • 4 nopti de cazare in bungalow in conditii de inalte standarde calitative
 • transferul excursie cu barca TULCEA- OBRETIN si retur
 • 1 excursie pe lacul propriu
 • 6 excursii in Delta Dunarii in principalele puncte de atractie turistica incluzand lacurile din N-V , Padurea Letea, orasul Sulina, gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, Manastirea Stipoc si comuna Sfantu Gheorghe
 • inchirierea masinii de tip Safari pentru vizitarea Rezervatiei Letea
 • toate mesele(doua feluri principale pescaresti si desert) cu exceptia pranzului in care se viziteaza orasul Sulina si comuna Sfantu Gheorghe
 • 0.5 l apa plata/ minerala/ persoana si 50 ml palinca sau 1 pahar de vin 300 ml la fiecare masa de pranz si cina
 • serviciile ghidului turistic

CAND?

Sejururile de 3 nopți se organizeaza incepand cu 30 martie 2024 si pana pe 08 octombrie 2024 , de duminica pana miercuri si de joi pana duminica, iar cele de 4 nopti de duminica pana joi in lunile iunie, iulie si august (la cerere, se pot organiza si in luna septembrie, de duminica pana joi pentru un grup de minim 6 persoane)

CAT COSTA?

Preturile pe fiecare sejur si perioadele disponibile le gasiti in tabelul anexat si sunt acelasi indiferent de cate persoane s-au inscris pana la data sosirii.

CUM VA PROPUNEM ?

ZIUA 1

Intrucat ne situam in inima Deltei Dunarii, accesul terestru cu autovehiculul nu este posibil. Asadar, va asteptam pentru imbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locatia, situata pe malul Dunarii poate fi usor introdusa pe Google Maps de pe orice dispozitiv mobil. Pentru o orientare exacta, va rugam NU FOLOSITI APLICATIA WAZE, intrucat pot exista diferente de traseu.

Ora de plecare stabilita din dana locatiei este 16:00 si avand in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, va rugam sa va asigurati de conditiile meteorologice, trafic sau alte situatii ce pot aparea astfel incat sa va incadrati corespunzator.

De aici se va face initial transferul bagajelor in barci noi, solide, sigure si confortabile, iar ulterior parcarea autoturismelor in hala acoperita.

Fiecarui participant al grupului ii revine responsabilitatea de a purta vesta de salvare obligatorie asigurata pe toata durata transferului si excursiilor.

! Pretul parcarii este de 30 ron/ zi, nu este inclus in pachetul turistic si se va achita la momentul sosirii la pensiune.

Traseul pana la pensiune se constituie intr o veritabila excursie de debut , pornind de pe brațul Tulcea al Dunării, abatandu-se apoi la câteva mile pe canalul 36 care face legătura cu brațul Chilia al Dunarii.

Navigam pe garlele Sireasa si Șontea cu popas pe lacurile Nebunu si Baclanesti, strabatem traseul pe canalul Olguța, trecem prin satul lipovenesc Mila 23 si ajungem in inima Deltei la destinatia finala : Pensiunea Obretin.

Durata călătoriei este de cca o ora si jumatate.

La sosire:

Veți fi cazați in 10 casute de tip bungalow unde conditiile se ridica la cele mai inalte standarde calitative.

Cat daca va puneti intrebari despre faimosii nostri tantari, aflati ca nu ne pot veni de hac: fiecare casuta este bine protejata de plase la ferestre si la usi, cat si de aparate electrice speciale.

CE MANCAM?

PAI PESTE, BINE-NTELES!

După cazare va invitam sa savurati o cina tradiționala din peste pe saturate de bun venit in Delta, care provine din amenajarea noastră piscicola si este 100% BIO cu certificare europeana.

In meniul fiecarei mese, pentru fiecare persoana sunt incluse o sticla de apa plata sau minerala 0.5 l si 50 ml palinca sau un pahar de 300 ml vin local Sarica Niculitel si desert.

Gustul natural deosebit al mâncării de peste precum si ambianta restaurantului traditional deltaic, acoperit cu stuf si structura de lemn ,va vor introduce rapid in atmosfera relaxanta a sejurului care va va oferi clipe de neuitat la noi.

Preparatele noastre sunt numai traditionale din peste si pentru ca este pescuit in fiecare dimineata proaspat, meniul zilei se va stabili in functie de acesta si este același pentru tot grupul. Daca printre dumneavoastră sunt si excepții care sunt vegetarieni, țin post sau nu agreează in totalitate pestele ,va rugam sa ne comunicați la rezervare pentru a prepara un meniu separat.

Pregatiti-va aparatele foto si telefoanele caci cu o ora înainte de inserare vom organiza o plimbare pe lacul propriu Obretinul Mare si pe canalele adiacente pentru a le cunoaște îndeaproape si pentru a surprinde un minunat apus de soare. Ora va fi anunțată după servirea mesei, iar dacă cerul este înnorat excursia se va reprograma in ziua a treia a sejurului.

ZIUA 2

Aceasta zi este dedicata vizitarii orasului Sulina si a Rezervatiei Naturale Padurea Letea

Micul dejun se serveste la ora 8:30 , urmand ca la 9:30 sa fie programată plecarea in excursie spre orasul Sulina.

Se va parcurge brațul Dunărea Veche pana in comuna Crisan iar apoi canalul Sulina pana la gura de vărsare a Dunării in Marea Neagră, unde veti fi martorii unui adevarat spectacol de impletire a celor doua ape, unic in Europa.

Programul de vizitare al orasului Sulina este unul liber pret de cateva ore, timp in care se pot vedea:

 • Cimitirul International
 • Faleza si orasul
 • Plaja situată la circa 2 km (se poate ajunge cu taxiul)

Pentru pranzul din aceasta zi care nu este inclus in pachetul nostru turistic, va recomandam:

 • Terasele de pe faleza orasului sau terasele de langa plaja.

Ora de plecare din Sulina va fi anunțată la sosire si se va face cu minim 4 ore înainte de apusul soarelui pentru a ne încadra in timpul necesar pentru a vizita si grindul Letea.

Traseul va cuprinde canalul Cardon, canalul Barbos cu mulți nuferi albi(iunie-octombrie) si canalul de centura Letea.

Dupa debarcare la destinatie vom fi așteptați de o mașina de teren tip Safari, iar lungimea traseului va fi de cca 7 km prin satul de ucrainieni Letea, apoi prin comuna C.A Rosetti pana la pădurea situată in Rezervația Naturala Letea.

Aceasta pădure este unicat , are aspect de pădure tropicala desfășurată in fâșii numite hasmacuri si situate între dune nisipoase. Zona este strict protejata, cu o fauna bogata, reprezentand aproximativ 70% din fauna Deltei, dar si o vegetatie specifica zonei mediteraneene.

Tot in acest periplu însoțiti de ghidul local vom întâlni si deja celebrii cai sălbatici care au istoria si conviețuirea lor aparte grupați in familii.

La întoarcere vom urma traseul : canalul centura Letea, canalul Magearu, canalul Ceamurlia si pe Dunărea veche din nou la pensiune.

După 15 min de la sosire va așteptăm sa serviti cina traditionala pe saturate.

ZIUA 3

Micul dejun se serveste la ora 8:30.

La ora 9:30 se face îmbarcarea pentru a vizita salba de lacuri din N-V Deltei Dunarii.

Programul este conceput astfel incat când apele vor fi suficient de mari se va intra pe canalul Cazanel (vis a vis de pensiune) unde se afla locul de cuibărit al cormoranilor ,se va continua pe lacul Trei Iezere, canalul Lopatna, lacul Babina, canalul Rădăcinoasele ,canalul Stipoc si Mănăstirea Stipoc.

Dupa vizitarea acestui lacaș sfânt pe rit vechi cu hramul SF Atanasie Athonitul ne vom întoarce la pensiune pe canalul Heraclea si Dunărea Veche.

Atunci când apele vor fi mici vom ajunge in Trei Iezere pe ruta Dunărea Veche, canalul Îngusta , lacul Bogdaproste.

Durata excursiei este de cca 3 ore.

La sosire in jurul orei 12:30 se va servi pranzul (specialitati de peste ) dupa care urmeaza program liber in care va veti putea odihni, relaxa pe debarcaderul din fata bungalow-ului, face plaja la piscina sau inchiria o barca pentru pescuit sau plimbare.

Cina va fi servita la orele 18:30.

Ziua 4

La ora 09:00 se serveste micul dejun, iar ora 10:30 se pleaca spre Tulcea pe traseul Dunarea Veche – Canal Sulina – Tulcea.

Precizari:

Politica pentru copii:

 • Copiii 2-6 ani impliniti platesc 25% din pretul pachetului pentru adult
 • Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 ani si 12 ani platesc 50% din pretul pachetului pentru adult
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la categoria adulti.

Pentru fiecare pachet de copil se va asigura pat suplimentar in camera cu parintii fara alte costuri.

La rezervare va rugam sa prezentati copie dupa certificatul de nastere al copilului .In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copii la o varsta estimata de noi.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toată durata sejurului revine in exclusivitate părinților !

PENTRU EXCURSII

Va recomandam sa va luati in bagaj urmatoarele lucruri:

 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
 • Palarie sau sapca
 • Ochelari de soare
 • Jacheta si fes( primavara si toamna)
 • Pelerina de ploaie
 • Incaltaminte adecvata pt excursii
 • Rucsac mic pentru excursii
 • Produse cosmetice pentru protectie impotriva tantarilor, in special pentru copii ( ex : Autan)
 • Apa in cantitate strict necesara pana la sosirea la pensiune( barul restaurantului este bine aprovizionat cu o gama variata de bauturi de unde puteti comanda)

Politica pentru bagaje

Intrucat spatiul de depozitare al bagajelor este limitat, avem rugamintea ca fiecare persoana sa nu aiba mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile – troler mic de tip bagaj de mana permis in avion, dimensiuni 55x40x20 d ( NU SE ACCEPTA TROLERE MARI DE TIP CALA) plus un rucsac/ geanta de umar. In cazul cand veniti cu mai multe bagaje este probabil ca acestea sa nu incapa in barca pe parcursul transferurilor Tulcea – Pensiunea Obretin – retur. De asemenea nu se accepta ca si bagaje baxuri de apa sau bautura; la locatie exista o varietate suficienta din care puteti alege sa comandati.

Rezervari

Toate rezervarile se vor confirma dupa achitarea unui avans de 30 % din costul pachetului ales.

Avansul este nerambursabil (este reprogramabil, numai din motive obiective si cu un minim de anuntare in prealabil cu 3 saptamani inainte) si se va vira in contul firmei noastre pe persoana fizica (CNP, adresa) sau persoana juridica cu sau fara emiterea unei facturi proforme.

Resortul nostru accepta plata cu vouchere de vacanta sau card de vacanta sub orice forma. In cazul in care beneficiati de vouchere de vacanta, acestea se pot trimite prin curier drept avans pentru confirmarea rezervarii.

In contextul situației actuale COVID 19 , in cazul in care nu vom putea funcționa ca unitate turistică sau vor exista anumite restricții date de autorități, avansul nu se va pierde, ci se va reprograma când va fi posibil in funcție de disponibilitatea clientului și a pensiunii, de comun acord și la același preț deja stabilit/ pachet, indiferent dacă este vorba anul in curs sau anul viitor.

Va rugam ca plata sejurului sa o facă aceeași persoana care face rezervarea, specificand in ordinul de plata si perioada sejurului dumneavoastra.

Plata se va face in contul:

SC OBRETIN SRL
CUI: RO 5088586
RO35 BTRL RONC RT03 1689 2401
BTRL TULCEA

Contact:
Tudor Bogdan 0723 40.00.49

Email rezervariobretin@gmail.com
Facebook :www facebook.com/Pensiunea Obretin

Va asteptam cu drag in Inima Deltei !

Tabel oferte 2024

Perioada Pret/Pers/
Pensiune
Pret/Pers/
Bungalou
Ce include
02 – 06 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
09 – 13 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
16 – 20 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
30 iunie – 04 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
07 – 11 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
14 – 18 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
21 – 25 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
28 iulie – 01 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
04 – 08 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
11 – 15 august 2000 2250 Sf Maria 5 zile/4 nopti
18 – 22 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
25 – 29 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
01 – 05 sept 2000 2250 5 zile/4 nopti
08 – 12 sept 2000 2250 5 zile/4 nopti
15 – 19 sept 1900 2100 5 zile/4 nopti
22 – 26 sept 1900 2100 5 zile/4 nopti
29 sept – 03 oct 1900 2100 5 zile/4 nopti

Actualizat: 22.12.2023

Perioada Pret/Pers/
Pensiune
Pret/Pers/
Bungalou
Ce include
31 martie – 03 aprilie 1300 1500
04 – 07 aprilie 1400 1600
07 – 10 aprilie 1300 1500
11 – 14 aprilie 1400 1600
14 – 17 aprilie 1300 1500
18 – 21 aprilie 1400 1600
21 – 24 aprilie 1300 1500
25 -28 aprilie 1400 1600
28 aprilie – 01 mai 1300 1500 1 MAI
01 – 03 mai 1200 1200 3 zile/2 nopti
03 – 06 mai 1700 1800 PAŞTE
06 – 09 mai 1400 1600
09 – 12 mai 1500 1700
12 – 15 mai 1400 1600
16 – 19 mai 1500 1700
19 – 22 mai 1500 1700 SF. CONSTANTIN SI ELENA
23 – 26 mai 1600 1800
26 – 29 mai 1500 1700
30 mai – 02 iunie 1700 1900 ZIUA COPIILOR
02 – 05 iunie 1600 1800
02 – 06 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
06 – 09 iunie 1700 1900
09 – 12 iunie 1600 1800
09 – 13 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
13 – 16 iunie 1700 1900
16 – 19 iunie 1600 1800
16 – 20 iunie 2000 2250 5 zile/4 nopti
21 – 24 iunie 1800 2000 RUSALII
24 – 27 iunie 1600 1800
27 – 30 Iunie 1700 1900
30 iunie – 03 iulie 1600 1800
30 iunie – 04 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
04 – 07 iulie 1700 1900
07 – 10 iulie 1600 1800
07 – 11 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
11 – 14 iulie 1700 1900
14 – 17 iulie 1600 1800
14 – 18 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
18 – 21 iulie 1700 1900
21 – 24 iulie 1600 1800
21 – 25 iulie 2000 2250 5 zile/4 nopti
25 – 28 iulie 1700 1900
28 iulie – 31 iulie 1600 1800
28 iulie – 01 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
01 – 04 august 1800 2000
04 – 07 august 1700 1900
04 – 08 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
08 – 11 august 1800 20000
11 – 14 august 1700 1900
11 – 15 august 2000 2250 Sf Maria 5 zile/4 nopti
15 – 18 august 1800 2000
18 – 21 august 1700 1900
18 – 22 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
22 – 25 august 1800 2000
25 – 28 august 1700 1900
25 – 29 august 2000 2250 5 zile/4 nopti
29 august – 01 sept 1800 2000
01 – 04 sept 1700 1900
01 – 05 sept 2000 2250 5 zile/4 nopti
05 – 08 sept 1800 2000
08 – 11 sept 1700 1900
08 – 12 sept 2000 2250 5 zile/4 nopti
12 – 15 sept 1800 2000
15 – 18 sept 1600 1800
15 – 19 sept 1900 2100 5 zile/4 nopti
19 – 22 sept 1600 1800
22 – 25 sept 1500 1700
22 – 26 sept 1900 2100 5 zile/4 nopti
26 sept – 29 sept 1600 1800
29 sept – 02 oct 1500 1700
29 sept – 03 oct 1900 2100 5 zile/4 nopti
03 – 06 oct 1500 1700