Cazare în Delta Dunării

Descoperă Pensiunea Obretin 4*, un loc de relaxare desprins din poveste, situat în Mila 23, în inima Deltei Dunării, învecinată cu Dunărea Veche și înconjurată de fermecătorul Lac Obretin. Aici, te vei simți ca acasă într-o atmosferă primitoare, înconjurat de o pensiune cochetă și cazare în 10 bungalouri moderne, dar pline de autenticitate, așezate cu grijă pe malul unui canal fermecător.

Bucură-te de o experiență de cazare de neuitat în Delta, savurând preparate culinare autentice din pește proaspăt și BIO, din toate speciile disponibile în Delta Dunării, pescuit zilnic din propria nostra amenajare piscicola, întinsa pe aproximativ 2300 de hectare, incluzând celebrele Lacuri Obretinul Mare, Lazarchina, Mazila și Maltu.

Ofertele noastre complete de vacanță si cazare în Delta Dunării, pentru 4 sau 5 zile, includ cazare confortabilă, mese delicioase și excursii de neuitat (precum vizitarea Pădurii Letea, excursie la vărsarea Dunării în Marea Neagră la Sulina sau Sfântu Gheorghe, excursii pe lacurile din Delta și multe altele), pentru a te asigura că trăiești fiecare moment din această destinație unică în Europa. Excursiile sunt organizate cu ambarcațiuni moderne, confortabile și sigure, special construite pentru a naviga pe canalele Deltei.

Pentru pasionații de pescuit, oferim pachete speciale de pescuit sportiv (catch and release) pe Lacul Obretin sau în întreaga Delta Dunării, precum și închirierea de ambarcațiuni noi cu motoare moderne.

Restaurantul nostru, suspendat pe piloni deasupra apei, te va cuceri cu priveliști spectaculoase și preparate delicioase din gastronomia locală, folosind numai pește proaspăt, capturat în aceeași zi.

Alege unul dintre pachetele noastre de cazare pentru o experiență unică și inedită în Delta Dunării!

Pachet sejur turistic de 4 zile / 3 nopți în Delta Dunării

Va invităm la un sejur unic in INIMA DELTEI DUNARII, într-o oaza sălbatica cu multa liniște situată între localitățile Mila 23 și Crișan. De ce suntem diferiți? Pentru ca natura a fost atât de generoasa cu noi încât am devenit una cu ea.

Pachet sejur turistic de 5 zile / 4 nopți în Delta Dunării

Va invitam la un sejur unic in INIMA DELTEI DUNARII, într-o oază sălbatică cu multa liniște situata între localitățile Mila 23 si Crișan. De ce suntem diferiți? Pentru ca natura a fost atât de generoasa cu noi încât am devenit una cu ea. Pachetele noastre de cazare și pensiune completă vă oferă o experiență completă și de neuitat.

Team-building în Delta Dunării

Succesul afacerii tale este fundamentat pe puterea echipei tale, iar pentru a îmbunătăți această putere, îți oferim pachete de team-building de lux, adaptate nevoilor tale, în inima Deltei Dunării. Serviciile noastre includ cazare în Delta Dunării și servicii complete de management al pachetelor de team-building.

Oferta Pescuit Sportiv 2024 în Delta Dunării

Va invitam la o partidă de pescuit în inima DELTEI, într-o zona sălbatică și cu multa liniște, situată între localitățile Mila 23 și Crișan, pe Dunărea Veche.  Totodată, în afară de serviciile de cazare, vă putem facilita pescuitul pe lacurile din apropiere – Trei Iezere, Bogdaproste, Ligheanca, Matita, Babina ori în sud…

Sf. Andrei și 1 Decembrie în Delta Dunării

De aceea va invitam să veniți la noi sa sărbătorim împreună Sfântul Andrei și ziua națională cu mâncăruri preparate tradițional din pește proaspăt si bio crescut de noi în lacul Obretin, cu pastramă de miel dobrogeană, stropite cu vin de Sarica Niculițel, cu excursii pe lacurile și canalele din zonă și cu foc de artificii.