Rezervă acum camera online – Este simplu și rapid

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Cazare în Delta Dunării


Acest resort dispune de o amenajare piscicolă proprie, funcțională și se întinde pe o suprafața de 2600 ha și a fost construită încă din anul 1967. Lacurile Obretinul Mare, Lazarchina, Malitova și Mazila din cadrul amenajării, abundă în soiuri de pește crescut în regim BIO atestat la nivel internațional și aprovizionează piețele en-gros din marile orașe ale țării, dar și cu pește proaspăt zilnic restaurantul-cherhana al pensiunii.

Vă punem la dispoziție oferte complete în 10 unităti de cazare (4 camere matrimoniale și 6 camere twin), amenajate și dotate după ultimele standarde și norme europene. Fiecare cameră este foarte spatioasă, dispune de grup sanitar propriu, TV LCD FULL HD, frigider, aer condiționat, acces la Internet Wi-fi precum și de câte o terasă cu vedere deosebită frontală spre brațul Dunărea Veche sau dorsală spre Lacul al cărui nume îl poartă.

Accesul la piscina exterioară este gratuit, precum și cel la pescuitul sportiv! Accesul la pensiune și în toate zonele alăturate se face numai pe apă, neexistând posibilitatea de a se ajunge cu autoturismul. Așadar, transportul va fi asigurat cu o ambarcațiune proprie, solidă și acoperită, cu motor de capacitate mare. Autoturismele personale pot fi lăsate în siguranță pe toată durata sejurului la locul de plecare din Tulcea, într-o curte privată și luminată.