Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Cazare în Delta Dunării

Va invitam la un sejur unic in INIMA DELTEI DUNARII, intr-o oaza salbatica cu multa liniste situata intre localitatile Mila 23 si Crisan.

De ce suntem diferiti? Pentru ca natura a fost atat de generoasa cu noi incat am devenit una cu ea. Aici, in batranul lac Obretin intins pe 2300 hectare, producem numai peste ecologic crescut in apa nepoluata pe care il destinam exclusiv tuturor celor care ne calca pragul si vor sa isi incante papilele gustative.

Pensiunea dispune de 10 camere foarte spatioase si moderne(4 camere matrimoniale și 6 camere twin), iar confortul lor este sporit prin tehnologia si tehnica la indemana: TV LCD FULL HD, frigider, aer condiționat, feon si nu in ultimul rand Internet Wi-fi de mare viteza.

Camerele sunt adaptatate atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii si beneficiaza toate de grup sanitar propriu si de câte o terasă cu vedere deosebită frontală spre brațul Dunărea Veche sau dorsală spre Lacul al cărui nume îl poartă.

Restaurantul din lemn si acoperit cu stuf este construit pe piloni deasupra apei si ofera de o vedere panoramica superba la bratul Dunarii Vechi. Locatia sa separata de vecinatatea pensiunii asigura un plus de liniste si confort turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

Accesul la piscina exterioară este gratuit, precum și cel la pescuitul sportiv!

La pensiune și în toate zonele alăturate se ajunge numai pe apă, neexistând posibilitatea de a veni cu autoturismul.

Așadar, transportul va fi asigurat cu ambarcatiuni noi, solide, sigure si confortabile, iar autoturismele personale pot fi lasate in siguranta pe toata durata sejurului la locul de plecare din Tulcea, in hala acoperita.