Rezervă sejurul tau in Delta Dunarii la Pensiunea Obretin

Descoperiți Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiți o experiență de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Detalii ofertă

Va invitam la un sejur unic in INIMA DELTEI DUNARII, într-o-o oaza sălbatica cu multa liniște situata intre localitățile Mila 23 si Crisan.

De ce suntem diferiți? Pentru ca natura a fost atât de generoasa cu noi încât am devenit una cu ea. Aici, in bătrânul Lac Obretin întins pe 2300 hectare, producem numai peste ecologic crescut in apa nepoluata pe care il destinam exclusiv tuturor celor care ne calca pragul si vor sa își încânte papilele gustative.

Restaurantul cu specific pescăresc din lemn si acoperit cu stuf este construit pe piloni deasupra apei si oferă de o vedere panoramica superba la brațul Dunării Vechi. Locația sa separata de vecinătatea pensiunii asigura un plus de liniște si confort turiștilor care se pot relaxa fără a fi perturbați de zgomote.

Complexul dispune de o PENSIUNE cu 10 CAMERE foarte spațioase si moderne, fiecare cu baie proprie si balcon-terasa dar si 10 căsuțe de tip BUNGALOW, poziționate chiar pe malul apei, cu o vedere spectaculoasa către canal, terasa deasupra apei si debarcader. Toate unitățile de cazare sunt adaptate atât pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Pachet de servicii turistice

CE ESTE INCLUS?

 • 3 nopți de cazare in camere duble/ bungalou in condiții de înalte standarde calitative
 • transferul excursie cu barca TULCEA- OBRETIN si retur
 • 1 excursie pe lacul propriu
 • 5 excursii in Delta Dunării in principalele puncte de atracție turistica incluzând lacurile din N-V , Pădurea Letea, orașul Sulina, gura de vărsare a Dunării in Marea Neagra si Mânăstirea Stipoc
 • închirierea mașinii de tip Safari pentru vizitarea Rezervației Letea
 • toate mesele(doua feluri principale pescărești pe saturate si desert) cu excepția prânzului in care se vizitează orașul Sulina
 • 0.5 l apa plata/ minerala/ persoana si 50 ml palinca sau 1 pahar de vin 300 ml la fiecare masa de prânz si cina
 • serviciile ghidului turistic

CAND?

Sejururile se organizează de duminica pana miercuri si de joi pana duminica( exceptând sărbătorile legale cand perioadele serjurilor pot varia si lunile mai, iunie, iulie si august cand sunt disponibile si sejururi de 5 zile/ 4 nopți de duminica pana joi ale săptămânii), pentru un grup de minim 8 persoane.

CAT COSTA?

Preturile pe fiecare sejur/ persoana adulta si perioadele disponibile le găsiți in tabelul anexat si sunt același indiferent de cate persoane s-au înscris pana la data sosirii.
Datorita cererii mari, in lunile mai, iunie, iulie si august si septembrie va oferim si posibilitatea alegerii sejurului de 5 zile/4 nopți.

CUM VA PROPUNEM ?

ZIUA 1

Întrucât ne situam in inima Deltei Dunării, accesul terestru cu autovehiculul nu este posibil. Așadar, va așteptam pentru îmbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locația, situata pe malul Dunării poate fi ușor introdusa pe Google Maps de pe orice dispozitiv mobil. Pentru o orientare exacta, va rugam NU FOLOSITI APLICATIA WAZE, întrucât pot exista diferențe de traseu.

Ora de plecare stabilita din dana locației este 16:00 si având in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, va rugam sa va asigurați de condițiile meteorologice, trafic sau alte situații ce pot apărea astfel încât sa va încadrați corespunzător.

De aici se va face initial transferul bagajelor in bărci proprii : noi, solide, sigure si confortabile, iar ulterior parcarea autoturismelor in hala acoperita.

Fiecărui participant al grupului ii revine responsabilitatea de a purta vesta de salvare obligatorie asigurata pe toata durata transferului si a excursiilor.

! Prețul parcării este de 30 Ron / zi, nu este inclus in pachetul turistic si se va achita la pensiune.

Traseul pana la pensiune se constituie într-o veritabila excursie de debut , pornind de pe brațul Tulcea al Dunării, abătându-se apoi la câteva mile pe canalul 36 si făcând legătura cu brațul Chilia al Dunării.

Navigam pe gârlele Sireasa si Șontea cu popas pe lacurile Nebunu si Băclănești, străbatem traseul pe canalul Olguța, trecem prin satul lipovenesc Mila 23 si ajungem in inima Deltei la destinația finala : Pensiunea Obretin.

Durata călătoriei este de cca o ora si jumătate.

La sosire:

Complexul Obretin va pune la dispoziție cazare in cele 10 camere/ 10 bungalow-uri de 4**** , date recent in funcțiune, iar condițiile se ridica la cele mai înalte standarde calitative.

 • 10 camere duble adaptate atât pentru cupluri cat si pentru familii cu copii ,toate având grup sanitar propriu si balcoane cu vedere la Dunărea veche si/sau la lacul al cărui nume il purtam.
 • 10 bungalow-uri duble care pot cu ușurința deservi pana la 4 sau 5 persoane ( ex : familie cu 1/2/3 copii), poziționate chiar pe malul apei, cu o vedere spectaculoasa către canal, terasa deasupra apei si debarcader.

Caci chiar daca suntem in mijlocul naturii, nu ne lipsește nici confortul sporit: aer condiționat, TV LCD, frigider, uscator de par si nu in ultimul rand internet Wi-fi de mare viteza.

Cat daca va puneți întrebări despre faimoșii noștri țânțari, aflați ca nu ne pot veni de hac: fiecare camera este bine protejata de plase la ferestre si la uși, cat si de aparate electrice speciale.

CE MANCAM?

PAI PESTE, BINE-NTELES!

După cazare va invitam sa savurați o cina tradiționala pe saturate de bun venit in Delta o masa tradiționala din peste, care provine din amenajarea noastră piscicola si este 100% BIO cu certificare europeana.

In meniul fiecărei mese, pentru fiecare persoana sunt incluse o sticla de apa plata sau minerala 0.5 l si 50 ml palinca veritabila sau un pahar de 300 ml vin local Sarica Niculițel si desert.

Gustul natural deosebit al mâncării de peste precum si ambianta restaurantului traditional deltaic, acoperit cu stuf si structura de lemn ,va vor introduce rapid in atmosfera relaxanta a sejurului care va va oferi clipe de neuitat la noi.

Preparatele noastre sunt numai traditionale din peste si pentru ca este pescuit in fiecare dimineata proaspat, meniul zilei se va stabili in functie de acesta si este același pentru tot grupul, gatindu-se diferit in fiecare zi. Daca printre dumneavoastră sunt si excepții care sunt vegetarieni, țin post sau nu agreează in totalitate pestele ,va rugam sa ne comunicați la rezervare pentru a prepara un meniu separat.

Pregătiți aparatele foto si telefoanele caci cu o ora înainte de inserare vom organiza o plimbare pe lacul propriu Obretinul Mare si pe canalele adiacente pentru a le cunoaște îndeaproape si pentru a surprinde un minunat apus de soare. Ora va fi anunțată după servirea mesei, iar dacă cerul este înnorat excursia se va reprograma in ziua a treia a sejurului.

ZIUA 2

Aceasta zi este dedicata vizitării orașului Sulina si a Rezervației Naturale Pădurea Letea
Micul dejun se serveste la ora 8:30 , urmand ca la 10:00 sa fie programată plecarea in excursie spre orasul Sulina.
Se va parcurge brațul Dunărea Veche pana in comuna Crisan, iar apoi canalul Sulina pana la gura de vărsare a Dunării in Marea Neagră, unde veti fi martorii unui adevarat spectacol de impletire a celor doua ape, unic in Europa.
Programul de vizitare al orasului Sulina este unul liber pret de cateva ore, timp in care se pot vedea:

 • Cimitirul International
 • Faleza si orașul
 • Plaja situată la circa 2 km (se poate ajunge cu taxiul)

Pentru prânzul din aceasta zi care nu este inclus in pachetul nostru turistic, va recomandam ca si varianta terasele de pe faleza orașului sau terasele de lângă plaja.

Ora de plecare din Sulina va fi anunțată la sosire si se va face cu minim 4 ore înainte de apusul soarelui pentru a ne încadra in timpul necesar pentru a vizita si grindul Letea.

Traseul va cuprinde canalul Cardon, canalul cu mulți nuferi albi(iunie-octombrie) Barbos si canalul de centura Letea.

Dupa debarcare la destinație vom fi așteptați de o mașina de teren tip Safari, iar lungimea traseului va fi de cca 7 km prin satul de ucraineni Letea, apoi prin comuna C.A Rosetti pana la pădurea situată in Rezervația Naturala Letea.

Aceasta pădure este unicat , are aspect de pădure tropicala desfășurată in fâșii numite hasmacuri si situate între dune nisipoase. Zona este strict protejata, cu o fauna bogata, reprezentând aproximativ 70% din fauna Deltei, dar si o vegetație specifica zonei mediteraneene.

Tot in acest periplu însoțiți de ghidul local vom întâlni si deja celebrii cai sălbatici care au istoria si conviețuirea lor aparte grupați in familii.

ZIUA 3

Micul dejun se servește la ora 8:30.

La ora 10:00 se face îmbarcarea pentru a vizita salba de lacuri din N-V Deltei Dunării si de a surprinde păsările in prima parte a zilei când, de regula, sunt prezente pe apa.

Programul este conceput astfel încât când apele vor fi suficient de mari se va intra pe canalul Căzănel (vis a vis de pensiune) unde se afla locul de cuibărit al cormoranilor ,se va continua pe lacul Trei Iezere, canalul Lopatna, lacul Babina, canalul Rădăcinoasele ,canalul Stipoc si Mănăstirea Stipoc.

Dupa vizitarea acestui lăcaș sfânt pe rit vechi cu hramul SF Atanasie Athonitul ne vom întoarce la pensiune pe canalul Heraclea si Dunărea Veche.

Atunci când apele vor fi mici vom ajunge in Trei Iezere pe ruta Dunărea Veche, canalul Îngusta, lacul Bogdaproste.

Durata excursiei este de cca 3 ore.

La sosire in jurul orei 13:00 se va servi prânzul (specialități de peste ) după care urmează program liber in care va veți putea odihni, relaxa la plaja la piscina sau închiria o la barca cu motor. Pescarii amatori isi pot încerca norocul pescuind!

Cina va fi servita la orele 19:00.

Ziua 4

La ora 09:00 se servește micul dejun, iar ora 10:30 se pleacă spre Tulcea pe traseul Dunarea Veche – Canal Sulina – Tulcea.
Precizări:

Politica pentru copii:

 • Copii 2- 6 ani împliniți plătesc 25% din prețul pachetului
 • Copiii cu vârsta cuprinsa intre 6 ani si 12 ani plătesc 50% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la categoria adulți.

La rezervare va rugam sa prezentați copi după certificatul de naștere al copilului .In caz contrar ne rezervam dreptul de a încadra copii la o vârsta estimata de noi.
Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toată durata sejurului revine in exclusivitate părinților .
Va recomandam ca înainte de sejur sa consultați si prognoza meteo si sa va luați in bagaj următoarele lucruri:

 • Pantaloni lungi si bluze cu mâneca lunga
 • Costum de baie
 • Pălărie sau șapca
 • Ochelari de soare
 • Jacheta si fes ( primăvara si toamna)
 • Pelerina de ploaie
 • Încălțăminte adecvata pt excursii
 • Rucsac mic pentru excursii
 • Produse cosmetice pentru protecție împotriva țânțarilor, in special in cazul copiilor( ex : Autan)
 • Apa in cantitate strict necesara pana la sosirea la pensiune ( barul restaurantului este bine aprovizionat cu o gama variata de băuturi de unde puteți comanda).

Politica pentru bagaje

Întrucât spațiul de depozitare al bagajelor in barca este limitat , avem rugămintea ca fiecare persoana sa nu aibă mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile- troler mic de tip bagaj de mana permis in avion – dimensiuni 55x40x20( NU TROLER mare ) plus un bagaj mic de mana de tip rucsac sau geanta de umăr. In cazul cand veniți cu mai multe bagaje este probabil ca acestea sa nu încapă in barca pe parcursul transferurilor Tulcea – Pensiunea Obretin – retur.

Rezervari

Toate rezervarile se vor confirma dupa achitarea unui avans de 30 % din costul pachetului ales.

Avansul este nerambursabil( este reprogramabil, numai din MOTIVE OBIECTIVE si cu un timp de anunțare in prealabil de minim 3 săptămâni) si se va vira in contul firmei noastre persoana fizica (CNP, adresa) sau persoana juridica cu sau fără emiterea unei facturi proforme.

In contextul situației actuale COVID 19 , in cazul in care nu vom putea funcționa ca unitate turistică sau vor exista anumite restricții date de autorități, avansul nu se va pierde, ci se va reprograma când va fi posibil in funcție de disponibilitatea clientului și a pensiunii, de comun acord și la același preț deja stabilit/ pachet, indiferent dacă este vorba anul in curs sau anul viitor.

Pensiunea noastră accepta plata cu carduri de vacanta fie direct cu POS la pensiune sau ONLINE trimițând o poza cu prima fata a cardului.

Va rugam ca plata sejurului sa o facă aceeași persoana care face rezervarea, specificând in ordinul de plata si perioada sejurului dumneavoastră.

Plata se va face in contul:

SC OBRETIN SRL

CUI: RO 5088586

RO35 BTRL RONC RT03 1689 2401

BTRL TULCEA

Trimiterea avansului si confirmarea sejurului presupune ACCEPTAREA TERMENELOR SI CONDITIILOR prezentei oferte.

Contact:

Tudor Bogdan – 0723400049
Email: rezervariobretin@gmail.com


Facebook:

www.facebook.com/pensiuneaobretin.ro
Obretin Pensiune-Restaurant-Cherhana

Instagram:

@pensiuneaobretin.ro

Va așteptam cu drag in Inima Deltei !

Pentru a va face o imagine completa asupra locației va invitam sa vizualizați filmulețul realizat cu drona si pe care-l găsiți atașat in link-ul de mai jos:

Tabel oferte 2024

Perioada Pret/Pers/
Pensiune
Pret/Pers/
Bungalou
Ce include
31 martie – 03 aprilie 1300 1500
04 – 07 aprilie 1400 1600
07 – 10 aprilie 1300 1500
11 – 14 aprilie 1400 1600
14 – 17 aprilie 1300 1500
18 – 21 aprilie 1400 1600
21 – 24 aprilie 1300 1500
25 -28 aprilie 1400 1600
28 aprilie – 01 mai 1300 1500 1 MAI
03 – 06 mai 1700 1800 PAŞTE
06 – 09 mai 1400 1600
09 – 12 mai 1500 1700
12 – 15 mai 1400 1600
16 – 19 mai 1500 1700
19 – 22 mai 1500 1700 SF. CONSTANTIN SI ELENA
23 – 26 mai 1600 1800
26 – 29 mai 1500 1700
30 mai – 02 iunie 1700 1900 ZIUA COPIILOR
02 – 05 iunie 1600 1800
06 – 09 iunie 1700 1900
09 – 12 iunie 1600 1800
13 – 16 iunie 1700 1900
16 – 19 iunie 1600 1800
21 – 24 iunie 1800 2000 RUSALII
24 – 27 iunie 1600 1800
27 – 30 Iunie 1700 1900
30 iunie – 03 iulie 1600 1800
04 – 07 iulie 1700 1900
07 – 10 iulie 1600 1800
11 – 14 iulie 1700 1900
14 – 17 iulie 1600 1800
18 – 21 iulie 1700 1900
21 – 24 iulie 1600 1800
25 – 28 iulie 1700 1900
28 iulie – 31 iulie 1600 1800
01 – 04 august 1800 2000
04 – 07 august 1700 1900
08 – 11 august 1800 20000
11 – 14 august 1700 1900
15 – 18 august 1800 2000
18 – 21 august 1700 1900
22 – 25 august 1800 2000
25 – 28 august 1700 1900
29 august – 01 sept 1800 2000
01 – 04 sept 1700 1900
05 – 08 sept 1800 2000
08 – 11 sept 1700 1900
12 – 15 sept 1800 2000
15 – 18 sept 1600 1800
19 – 22 sept 1600 1800
22 – 25 sept 1500 1700
26 sept – 29 sept 1600 1800
29 sept – 02 oct 1500 1700
03 – 06 oct 1500 1700