Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Rezervă cameră online

OFERTA SPECIALA

Va invitam la o partida de pescuit in inima DELTEI, intr-o zona salbatica si cu multa liniste ,situata intre localitatile Mila 23 si Crisan , pe Dunarea Veche.

Diferenta fata de pensiunile din jur o face nnfaptul ca dispunem de o amenajare piscicola proprie de 2300 hectare, total izolata cu diguri, in care producem numai peste ecologic crescut in apa nepoluata, avand posibilitatea sa alegeti intre a pescui gratuit(cu eliberarea capturii)  in lacul nostru, a va plimba cu barci cu rame sau cu caiace, a explora la pas digul de 25 km .

Totodata va putem facilita pescuitul sportiv pe lacurile din apropiere-Trei  Iezere,Bogdaproste,Ligheanca,Matita,Babina ori in sud pe lacurile Puiu,Puiulet,Lumina s.a.

Restaurantul este conceput si construit pe piloni pe cursul Dunarii. Locatia sa separata de vecinitatea pensiunii,  asigura un plus de liniste si confort turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

TRANSPORT

Accesul la PENSIUNE si in toate zonele alăturate se face NUMAI PE APA, neexistând posibilitatea de a se ajunge cu autoturismul.

Va asteptam pentru imbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locatia poate fi usor introdusa NUMAI pe Google Maps de pe orice dispozitiv mobil sau laptop.

Va punem la dispozitie locuri de parcare in hala la un pret de 20 RON/zi .

Tot de aici se va face transferul bagajelor in barci cu motor acoperite care vor pleca spre pensiune la o ora stabilită de comun acord.

Bărcile sunt solide, noi (fabricatie 2019), au capacitatea de transport pentru 11 persoane si au motoare de 250 CP, asigurand confortul si siguranta pasagerilor.

Pretul transportului este de 130 ron/persoana dus-intors.

Atentie: Va rugam sa va asigurati de conditiile meteorologice, trafic sau alte situatii ce pot aparea astfel incat sa va incadrati in ora de plecare.

Durata calatoriei este de circa o ora.

Mancarea si bauturile personale vor fi luate in limita strictului necesar de drum,urmand ca la sosirea la pensiune sa puteti sa comandati si sa alegeti mancare și băuturi dintr-o gama variata.

Va recomandam sa va luati in bagaj urmatoarele lucruri:

Politica pentru bagaje

Fiecare pescar poate lua bagaje de maxim 30 kg admise in pret. Greutatea suplimentară se va taxa separat in funcție de cazurile concrete.

Accesul cu mancare/bautura proprie este permisa doar in cantitati strict necesare si este destinat exclusiv consumului in camera/terasa camerei si nu in spatiile publice precum la piscina, teresa pensiunii sau terasa restaurantului, pontoane sau restaurant.

Cazare

Va punem la dispoziție oferte complete in 10 unități de cazare, 6 twin și 4 matrimoniale,amenajate si dotate dupa ultimele standarde si norme europene. Fiecare camera este foarte spațioasă, dispune de grup sanitar propriu, TV LCD FULL HD, frigider, aer condiționat, acces la Internet Wi-fi precum si de câte o terasa cu vedere deosebita frontala spre brațul Dunarea Veche sau dorsala spre Lacul OBRETIN al cărui nume il poarta.

Cazare

Pret/persoana/noapte 100 ron

Minim 2 persoane/camera

Fiecare camera poate deveni tripla prin adaugarea unui pat suplimentar + regim demipensiune obligatoriu

Pret pat suplimentar 75 ron/ noapte

RESTAURANT-CHERHANA OBRETIN cu specific pescăresc

RESTAURANTUL-CHERHANA are stil specific lipovenesc, deltaic ,este spatios, are o capacitate de 40 de locuri si dispune de bucatarie proprie dotata conform ultimelor standarde in vigoare, bar aprovizionat si dotat cu TV LCD diagonala 130 cm, precum si INTERNET Wi-Fi.

Acesta a fost conceput si construit pe piloni deasupra apei, pe bratul Dunarea Veche in locul unui fost debarcader ce odinioară gazduia ambarcatiunile venite sa încarce pestele din amenajarea piscicola.

Va punem la dispoziție preparate tradiționale din peste de numeroase si diferite feluri, NECONGELAT, PROASPAT, PESCUIT ZILNIC si GATIT “ca la mama lui” in delta de către un bucatar localnic. 

MENIU

Micul dejun

Micul dejun este unul traditional, alcatuit din alimente clasice unei mese de dimineata.

Pret mic dejun 25 ron/persoana. Micul dejun se serveste intre orele 08:00-10:00, iar pentru pescarii matinali se va pregati cu o seara inainte, cu anuntare in prealabil.

Preparate din peste

Gustul inconfundabil de peste BIO autentic cu certificare internationala il veti gasi in toate preparatele noastre din meniul zilnic. Asa ca, fie vorba de BINECUNOSCUTUL BORS, PLACHIE, SARAMURA, CHIFTELE SAU CLASICUL PESTE PRAJIT, va propunem o experienta culinara inedita, menita sa va incante papilele gustative in cel mai placut mod.

Amintim astfel printre speciile de peste de apa dulce cele mai des intalnite in amenajarea noastra piscicola : CRAP, SOMN, STIUCA, SALAU, BIBAN, NOVAC, SINGER, LIN, BABUSCA, CARAS, COSAS, PLATICA!

Restaurantul- Cherhana al pensiunii asigura zilnic 2 feluri mancare de peste proaspăt și diferit de la o zi la alta. Masa se consuma pe saturate si nu este cu portia. ( ciorba/ bors de peste + felul II)

Regimul meselor este de demipensiune: o masa principala(cina) obligatorie/ zi/ persoana

Pret meniu  : 50 ron/ persoana

Pentru cine doreste sa serveasca si pranzul, este nevoie sa ne anuntati cu o seara inainte (plus cost 50 RON per persoana – 2 feluri de peste).

Pescuitul sportiv

Orice sejur la Pensiunea Obretin aduce un plus pescarilor amatori, profesionisti si nu numai, datorita facilitatii accesului la PESCUIT SPORTIV( Catch and Release) care se poate face  in MOD GRATUIT in amenajarea piscicola proprie de 2300 ha atât de pe mal cât si in larg pe cele patru lacuri componente de catre toti turistii cazati la pensiune, cu conditia inchirierii unei barci cu motor.

Cost barca:

Barca pe lac pentru 4 pescari : 150 ron/ întreaga zi cu 1 full de benzina inclus  fără barcagiu.

Barca in exterior in rezervatie se inchirieaza NUMAI cu BARCAGIU!

150 ron/ întreaga zi +150 lei barcagiu/ zi  + BENZINA CLIENTULUI

SUMAR OFERTA

 • CAZARE DEMIPENSIUNE : 175 RON/ PERSOANA/NOAPTE
 • TRANSPORT : 130 RON/PERSOANA/DUS-INTORS
 • PARCARE 20 RON/ ZI IN HALA ACOPERITA
 • BARCA PE LAC : 150 RON/ ZI  CU 1 FULL DE BENZINA INCLUS
 • BARCA IN REZERVATIE 150 RON/ZI  + 150 RON CU BARCAGIU+BENZINA CLIENTULUI

INFORMATII ESENTIALE

Acostarea la pontonul pensiunii cu barca personala presupune un cost de 20 de ron pe zi/barca.

Rezervari

Toate rezervarile se vor confirma dupa achitarea unui avans de minim o noapte de cazare cu mic dejun si demipensiune inclus, respectiv 300 ron/camera. Plata avansului se va face in maxim 48 de ore de la solicitarea si primirea prezentei oferte pe email. Acest lucru este valabil si pentru trimitirea prin curier a voucherelor sau cardului de vacanta drept avans, unde este cazul, cu confirmarea scrisa a AWB-ului coletului trimis catre noi (de preferat prin FAN COURIER).

Pensiunea nostra accepta plata cu vouchere de vacanta, sub orice forma.

Avansul este nerambursabil si se poate vira in contul firmei noastre pe persoana fizica (CNP, adresa) sau persoana juridica cu sau fara emiterea unei facturi proforme.

Va rugam ca plata sejurului sa o facă aceeași persoana care face rezervarea, specificand in ordinul de plata si perioada sejurului dumneavoastra.

TRIMITEREA AVANSULUI SI CONFIRMAREA SEJURULUI PRESUPUNE ACCEPTAREA TERMENELOR SI CONDITIILOR PREZENTEI OFERTE.

IN CAZUL IN CARE NU SE RESPECTA CONDITIILE MAI SUS SCRISE, NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA FARA RAMBURSAREA AVANSULUI.

Plata se va face in contul:

SC OBRETIN SRL
RO 5088586
RO35 BTRL RONC RT03 1689 2401
BTRL TULCEA

Contact:

Bogdan Tudor 0723400049
Maria Enache 0786228799
Tudor Enache 0786558820

Facebook : www.facebook.com/PensiuneaObretin

Site: www.pensiuneaobretin.ro

Email rezervari@pensiuneaobretin.ro

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Deasemenea va rugam sa luati in considerare si urmatoarele aspecte importante privind regulile resortului:

 • Este permis accesul cu animale de companie de talie mica si medie, atat timp cat animalul in sine nu prezinta un pericol pentru ceilalti turisti si nici nu produce stricaciuni
 • Accesul cu mancare/bautura proprie este permis doar in cantitati strict necesare si este destinat exclusiv consumului in camera/terasa camerei si nu in spatiile publice precum la piscina sau la restaurant.

In speranta ca v-am convins sa ne vizitati, va asteptam in viitorul apropiat la cel mai “adevarat” bors de peste si va uram fir intins!

OFERTA SPECIALA

Va invitam la o partida de pescuit in inima DELTEI, intr-o zona salbatica si cu multa liniste ,situata intre localitatile Mila 23 si Crisan , pe Dunarea Veche.

Diferenta fata de pensiunile din jur o face nnfaptul ca dispunem de o amenajare piscicola proprie de 2300 hectare, total izolata cu diguri, in care producem numai peste ecologic crescut in apa nepoluata, avand posibilitatea sa alegeti intre a pescui gratuit(cu eliberarea capturii) in lacul nostru, a va plimba cu barci cu rame sau cu caiace, a explora la pas digul de 25 km .

Totodata va putem facilita pescuitul sportiv pe lacurile din apropiere-Trei Iezere,Bogdaproste,Ligheanca,Matita,Babina ori in sud pe lacurile Puiu,Puiulet,Lumina s.a.

Restaurantul este conceput si construit pe piloni pe cursul Dunarii. Locatia sa separata de vecinitatea pensiunii, asigura un plus de liniste si confort turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

TRANSPORT

Accesul la PENSIUNE si in toate zonele alăturate se face NUMAI PE APA, neexistând posibilitatea de a se ajunge cu autoturismul.

Va asteptam pentru imbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locatia poate fi usor introdusa NUMAI pe Google Maps de pe orice dispozitiv mobil sau laptop.

Va punem la dispozitie locuri de parcare in hala la un pret de 20 RON/zi .

Tot de aici se va face transferul bagajelor in barci cu motor acoperite care vor pleca spre pensiune la o ora stabilită de comun acord.

Bărcile sunt solide, noi (fabricatie 2019), au capacitatea de transport pentru 11 persoane si au motoare de 250 CP, asigurand confortul si siguranta pasagerilor.

Pretul transportului este de 130 ron/persoana dus-intors.

Atentie: Va rugam sa va asigurati de conditiile meteorologice, trafic sau alte situatii ce pot aparea astfel incat sa va incadrati in ora de plecare.

Durata calatoriei este de circa o ora.

Mancarea si bauturile personale vor fi luate in limita strictului necesar de drum,urmand ca la sosirea la pensiune sa puteti sa comandati si sa alegeti mancare și băuturi dintr-o gama variata.

Va recomandam sa va luati in bagaj urmatoarele lucruri:

Politica pentru bagaje

Fiecare pescar poate lua bagaje de 30 kg admise in pret. Greutatea suplimentară se va taxa separat in funcție de cazurile concrete.

Cazare

Va punem la dispoziție oferte complete in 10 unități de cazare, 6 twin și 4 matrimoniale,amenajate si dotate dupa ultimele standarde si norme europene. Fiecare camera este foarte spațioasă, dispune de grup sanitar propriu, TV LCD FULL HD, frigider, aer condiționat, acces la Internet Wi-fi precum si de câte o terasa cu vedere deosebita frontala spre brațul Dunarea Veche sau dorsala spre Lacul OBRETIN al cărui nume il poarta.

Cazare

Pret/persoana/noapte 100 ron

Minim 2 persoane/camera

Fiecare camera poate deveni tripla prin adaugarea unui pat suplimentar.

Pret pat suplimentar 75 ron/ noapte

RESTAURANT-CHERHANA OBRETIN cu specific pescăresc

RESTAURANTUL-CHERHANA are stil specific lipovenesc, deltaic ,este spatios, are o capacitate de 40 de locuri si dispune de bucatarie proprie dotata conform ultimelor standarde in vigoare, bar aprovizionat si dotat cu TV LCD diagonala 130 cm, precum si INTERNET Wi-Fi.

Acesta a fost conceput si construit pe piloni deasupra apei, pe bratul Dunarea Veche in locul unui fost debarcader ce odinioară gazduia ambarcatiunile venite sa încarce pestele din amenajarea piscicola.

Va punem la dispoziție preparate tradiționale din peste de numeroase si diferite feluri, NECONGELAT, PROASPAT, PESCUIT ZILNIC si GATIT “ca la mama lui” in delta de către un bucatar localnic.

MENIU

Micul dejun

Micul dejun este unul traditional, alcatuit din alimente clasice unei mese de dimineata.

Pret mic dejun 25 ron/persoana

Preparate din peste

Gustul inconfundabil de peste BIO autentic cu certificare internationala il veti gasi in toate preparatele noastre din meniul zilnic. Asa ca, fie vorba de BINECUNOSCUTUL BORS, PLACHIE, SARAMURA, CHIFTELE SAU CLASICUL PESTE PRAJIT, va propunem o experienta culinara inedita, menita sa va incante papilele gustative in cel mai placut mod.

Amintim astfel printre speciile de peste de apa dulce cele mai des intalnite in amenajarea noastra piscicola : CRAP, SOMN, STIUCA, SALAU, BIBAN, NOVAC, SINGER, LIN, BABUSCA, CARAS, COSAS, PLATICA!

Restaurantul- Cherhana al pensiunii asigura zilnic 2 feluri mancare de peste proaspăt și diferit de la o zi la alta. Masa se consuma pe saturate si nu este cu portia. ( ciorba/ bors de peste + felul II)

Regimul meselor este de demipensiune: o masa principala(cina) obligatorie/ zi/ persoana

Pret meniu : 50 ron/ persoana

Pescuitul sportiv

Orice sejur la Pensiunea Obretin aduce un plus pescarilor amatori, profesionisti si nu numai, datorita facilitatii accesului la PESCUIT SPORTIV( Catch and Release) care se poate face in MOD GRATUIT in amenajarea piscicola proprie de 2300 ha atât de pe mal cât si in larg pe cele patru lacuri componente de catre toti turistii cazati la pensiune, cu conditia inchirierii unei barci cu motor.

Cost barca:

Barca pe lac( Corsar 630) pentru 4 pescari : 150 ron/ întreaga zi; 75 ron/ jumătate zi cu 1 full de benzina inclus ( motor 4cp) fără barcagiu.

Barca in exterior in rezervatie :

150 ron/ întreaga zi; 75 ron/ jumătate zi

150 lei barcagiu/ zi; 75 lei pejumatate zi

SUMAR OFERTA

 • CAZARE DEMIPENSIUNE SI MIC DEJUN INCLUS : 175 RON/ PERSOANA/NOAPTE
 • TRANSPORT : 130 RON/PERSOANA/DUS-INTORS
 • PARCARE 20 RON/ ZI IN HALA ACOPERITA
 • BARCA PE LAC : 150 RON/ ZI SAU 75 RON/ JUMATATE DE ZI CU 1 FULL DE BENZINA INCLUS
 • BARCA IN REZERVATIE 150 RON/ZI SAU 75 RON JUMATATE DE ZI FARA BARCAGIU + 150 RON CU BARCAGIU

INFORMATII ESENTIALE

Rezervari

Toate rezervarile se vor confirma dupa achitarea unui avans de minim o noapte de cazare cu mic dejun si demipensiune inclus, respectiv 300 ron/camera.

Resortul nostru accepta plata cu vouchere de vacanta, sub orice forma.

Avansul este nerambursabil si se poate vira in contul firmei noastre pe persoana fizica (CNP, adresa) sau persoana juridica cu sau fara emiterea unei facturi proforme.

Va rugam ca plata sejurului sa o facă aceeași persoana care face rezervarea, specificand in ordinul de plata si perioada sejurului dumneavoastra.

Plata se va face in contul:

SC OBRETIN SRL
RO 5088586
RO35 BTRL RONC RT03 1689 2401
BTRL TULCEA

Contact:

Bogdan Tudor 0723400049
Maria Enache 0786228799
Tudor Enache 0786558820

Facebook : www.facebook.com/PensiuneaObretin

Site: www.pensiuneaobretin.ro

Email rezervari@pensiuneaobretin.ro

Va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Deasemenea va rugam sa luati in considerare si urmatoarele aspecte importante privind regulile resortului:

 • Este permis accesul cu animale de companie de talie mica si medie, atat timp cat animalul in sine nu prezinta un pericol pentru ceilalti turisti si nici nu produce stricaciuni
 • Accesul cu mancare/bautura proprie este permis doar in cantitati strict necesare si este destinat exclusiv consumului in camera/terasa camerei si nu in spatiile publice precum la piscina sau la restaurant.

In speranta ca v-am convins sa ne vizitati, va asteptam in viitorul apropiat la cel mai “adevarat” bors de peste si va uram fir intins!

Pentru a va face o imagine completa asupra locatiei va invitam sa vizualizati filmuletul realizat cu drona si pe care-l gasiti atasat in link-ul de mai jos: