Restaurant-cherhana

RESTAURANTUL-CHERHANA are stil specific lipovenesc, deltaic, din lemn si acoperit cu stuf. A fost construit pe piloni deasupra apei, in locul unui fost debarcader ce odinioară găzduia ambarcațiunile venite sa încarce pestele din amenajarea piscicola si oferă o vedere panoramica superba la brațul Dunării Vechi. Locația sa separata de vecinătatea pensiunii asigura un plus de liniște si confort turiștilor care se pot relaxa fără a fi perturbați de zgomote.

CE MANCAM?

PAI PESTE, BINE-NTELES!

Va punem la dispoziție preparate tradiționale din peste de numeroase si diferite feluri, NECONGELAT, PROASPAT, PESCUIT ZILNIC si GATIT “ca la mama lui” in delta.

Gustul inconfundabil de peste BIO autentic cu certificare europeana il veți găsi in toate preparatele noastre din meniul zilnic. Asa ca, fie vorba de BINECUNOSCUTUL BORS, PLACHIE, SARAMURA, CHIFTELE, SARMALUTE SAU CLASICUL PESTE PRAJIT, însoțit de un delicios MUJDEI DE USTUROI sau alte sosuri specifice, va propunem o experiența culinara inedita, menita sa va încânte papilele gustative in cel mai plăcut mod.

Amintim astfel printre speciile de peste de apa dulce cele mai des întâlnite in amenajarea noastră piscicola : CRAP, SOMN, STIUCA, SALAU, BIBAN, NOVAC, SINGER, LIN, BABUSCA, CARAS, COSAS, PLATICA!

Pentru ca este pescuit in fiecare dimineața proaspăt, meniul zilei se va stabili in funcție de ceea ce prindem si este același pentru tot grupul. Daca printre dumneavoastră sunt si excepții care sunt vegetarieni, țin post sau nu agreează in totalitate pestele ,va rugam sa ne comunicați la rezervare pentru a prepara un meniu separat.

Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.