Restaurant-cherhana

RESTAURANTUL-CHERHANA are stil specific lipovenesc, deltaic, din lemn si acoperit cu stuf. A fost construit pe piloni deasupra apei, in locul unui fost debarcader ce odinioara gazduia ambarcatiunile venite sa incarce pestele din amenajarea piscicola si ofera  o vedere panoramica superba la bratul Dunarii Vechi. Locatia sa separata de vecinatatea pensiunii asigura un plus de liniste si confort turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

CE MANCAM?

PAI PESTE, BINE-NTELES!

Va punem la dispoziție preparate tradiționale din peste de numeroase si diferite feluri, NECONGELAT, PROASPAT, PESCUIT ZILNIC si GATIT  “ca la mama lui” in delta.

Gustul inconfundabil de peste BIO autentic cu certificare europeana il veti gasi in toate preparatele noastre din meniul zilnic. Asa ca, fie vorba de BINECUNOSCUTUL BORS, PLACHIE, SARAMURA, CHIFTELE, SARMALUTE SAU CLASICUL PESTE PRAJIT, insotit de un delicios MUJDEI DE USTUROI sau alte sosuri specifice, va propunem o experienta culinara inedita, menita sa va incante papilele gustative in cel mai placut mod.

Amintim astfel printre speciile de peste de apa dulce cele mai des intalnite in amenajarea noastra piscicola : CRAP, SOMN, STIUCA, SALAU, BIBAN, NOVAC, SINGER, LIN, BABUSCA, CARAS, COSAS, PLATICA!

 Pentru ca este pescuit in fiecare dimineata proaspat, meniul zilei se va stabili in functie de ceea ce prindem si este același pentru tot grupul. Daca printre dumneavoastră sunt si excepții care sunt vegetarieni, țin post sau nu agreează in totalitate pestele ,va rugam sa ne comunicați la rezervare pentru a prepara un meniu separat.

Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.