TEAM BUILDING ÎN DELTA DUNĂRII

Descoperă Experiența Autentică în Delta Dunării

Succesul afacerii tale este fundamentat pe puterea echipei tale, iar pentru a îmbunătăți această putere, îți oferim pachete de team-building de lux, adaptate nevoilor tale, în inima Deltei Dunării.

Ce îți propunem?

  • Locația perfectă: Situat idilic pe malul Lacului Obretin, care face parte din domeniul pensiunii Obretin, resortul nostru de lux te îmbie cu o combinație armonioasă de rafinament și splendoarea naturii neatinse din Delta.
  • Activități diverse: De la plimbări cu barca (pe lacul Obretin sau in afara acestuia), pescuit sportiv, jocuri de echipă, până la cine festive la foc de tabără și excursii personalizate în Delta Dunării, avem totul pentru a oferi echipei tale o experiență memorabilă.
  • Facilități de top: O sală de conferințe dotată cu 50 de locuri, lumină naturală, aer condiționat și echipament tehnic de ultimă generație. Veți avea parte de o atmosferă liniștită, unde membri echipei se pot destinde fără a fi deranjați de zgomote exterioare. În plus vă oferim parcare supravegheată în Tulcea, unde se pot lăsa in siguranță mașinile.
  • Specialități culinare BIO: Cherhana, cu specificul unic al Deltei Dunării și inspirație lipovenească, este un restaurant construit din lemn și acoperit cu stuf, poziționat pe piloni deasupra apei. Restaurantul oferă o priveliște panoramică impresionantă asupra brațului Dunării Vechi.
  • Detalii care contează: La pensiunea Obretin, punem la dispoziție bărci cu motor, caiace sau bărci cu rame pentru a te bucura de plimbări liniștitoare pe lac sau canalele Deltei Dunării. Oaspeții noștri se bucură de servicii exclusiviste, având la dispoziție piscina exterioară, plimbări cu bicicleta și excursii unice – tot ce ai nevoie pentru un team-building reușit.

Echipa noastră este dedicată, atentă la fiecare detaliu și pregătită să îți ofere tot suportul organizatoric necesar. Și când clienții corporate se simt relaxați și uniți în urma experiențelor oferite de noi, știm că am atins obiectivul.

Dorești un team-building memorabil, personalizat pe profilul businessului tău? Haideți să creăm împreună momente prețioase în Delta Dunării. În mijlocul naturii, departe de agitația cotidiană, colegii tăi se vor apropia unii de alții, consolidând încrederea, prietenia si spiritul de echipă.

Rezervă un Team Bulding la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Specialități culinare de top în Delta Dunării

Rezervă un Team Bulding la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.