Transport rapid pensiunea Obretin

Va asteptam pentru imbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locatia, situata pe malul Dunarii poate fi usor introdusa pe Google Maps de pe orice dispozitiv mobil. Pentru o orientare exacta, va rugam NU folositi aplicatia Waze, intrucat pot exista diferente de traseu.

Ora de plecare stabilita din dana locatiei este 16:00 si avand in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, va rugam sa va asigurati de conditiile meteorologice, trafic sau alte situatii ce pot aparea astfel incat sa va incadrati corespunzator.

De aici se va face initial transferul bagajelor in barci noi, solide, sigure si confortabile, iar ulterior parcarea autoturismelor in hala acoperita.

Traseul pana la pensiune se constituie intr o veritabila excursie de debut , pornind de pe brațul Tulcea al Dunării,  abatandu-se apoi la câteva mile pe canalul 36  si facand legătura cu brațul Chilia al Dunarii.

Navigam pe garlele  Sireasa si Șontea cu popas pe lacurile Nebunu si Baclanesti, strabatem  traseul pe canalul Olguța, trecem prin satul lipovenesc Mila 23 si ajungem in inima Deltei la destinatia finala : Pensiunea Obretin.

Durata călătoriei este de cca o ora si jumatate.

Politica pentru bagaje

Intrucat spatiul de depozitare al bagajelor este limitat, avem rugamintea ca fiecare persoana sa nu aiba mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile( NU TROLER)  plus un bagaj mic de mana. In cazul cand veniti cu mai multe bagaje este probabil ca acestea sa nu incapa in barca pe parcursul transferurilor Tulcea – Pensiunea Obretin – retur.

Mancarea si bauturile personale vor fi luate in limita strictului necesar de drum, urmand ca la sosirea la pensiune sa puteti sa comandati si sa alegeti dintr-o gama variata.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toată durata sejurului revine in exclusivitate părinților .

Va recomandam sa va luati in bagaj urmatoarele lucruri:

  • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
  • Palarie sau sapca
  • Ochelari de soare
  • Jacheta si fes
  • Pelerina de ploaie
  • Incaltaminte adecvata pt excursii
  • Rucsac mic pentru excursii
  • Apa

Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.