Transport rapid pensiunea Obretin

Accesul la PENSIUNE si in toate zonele alăturate se face NUMAI PE APA, neexistând posibilitatea de a se ajunge cu autoturismul.

Va asteptam pentru imbarcare in Tulcea, la STUF PARKING. Locatia poate fi usor introdusa pe Google Maps sau Waze de pe orice dispozitiv mobil sau laptop.

Va punem la dispozitie locuri de parcare in hala sau in exterior, la un pret de 20 lei/zi (hala) sau in curtea privata si pazita la un pret de 15 lei/zi. Tot de aici se va face transferul bagajelor in barci cu motor acoperite care vor pleca la ora 15:00 din dana locatiei. Bărcile sunt solide, noi (fabricatie 2019), au capacitatea de transport pentru 11 persoane si au motoare de 250 CP, asigurand confortul si siguranta pasagerilor.

Atentie: avand in vedere ca in barca pot fi mai multe grupuri , va rugam sa va asigurati de conditiile meteorologice, trafic sau alte situatii ce pot aparea astfel incat sa va incadrati in ora de plecare.

La destinatie se va ajunge  pe un traseu turistic deosebit: Bratul Tulcea, Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche, Sat Mila 23, Pensiunea Obretin. Vom poposi in drum pe lacurile Nebunu si Baclanesti, unde veti admira fauna si flora deltaica in intreaga ei splendoare.

Pretul unui transfer dus-intors Tulcea-Pensiunea Obretin este de 130 lei/persoana.

Durata calatoriei este de circa o ora si jumatate dus si se constituie intr-o veritabila excursie de debut.

Mancarea si bauturile personale vor fi luate in limita strictului necesar de drum, urmand ca la sosirea la pensiune sa puteti sa comandati si sa alegeti dintr-o gama variata.

Va recomandam sa va luati in bagaj urmatoarele lucruri:

  • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
  • Palarie de soare (nu sapca)
  • Ochelari de soare
  • Jacheta si fes
  • Pelerina de ploaie
  • Rucsac mic pentru excursii

Politica pentru bagaje

Intrucat spatiul de depozitare al bagajelor este limitat, avem rugamintea ca fiecare persoana sa nu aiba mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile plus un bagaj mic de mana. In cazul cand veniti cu mai multe bagaje este probabil ca acestea sa nu incapa in barca pe parcursul transferurilor Tulcea – Pensiunea Obretin – retur.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toată durata transferului si a sejurului revine in exclusivitate părinților !

Rezervă cameră online la Pensiunea Obretin

Descoperiţi Delta Dunării într-un ambient elegant, trăiţi o experienţă de neuitat și obțineți un preț atractiv, doar pe website-ul nostru.

Rezervă cameră online